Kingdom Hearts 4

Kingdom Hearts 4-traileren hinter kanskje om en Star Wars-verden

Fans tror de har funnet bevis på stjernekrigens inntog i spillserien.

Illustrasjonsbilde fra Star Wars: Battlefront.
Electronic Arts

Søndag slapp Square Enix den første traileren for Kingdom Hearts 4. Siden den gang har ivrige fans studert hvert eneste nanosekund av videoen, og mener nå de har funnet hint om en mulig Star Wars-verden.

Fans mener å ha funnet spor etter Star Wars i Kingdom Hearts 4-traileren.
CGInferno

Omtrent 30 sekunder ut i traileren – som du kan se til høyre – hopper vi bort fra byen Quadratum og inn i en skog. Her kan man så vidt se en metallgjenstand, som kan ligne på baksiden av foten til en AT-ST – en av de tobeinte kampmaskinene til det onde Imperiet.

Den nevnte skogen kan dermed potensielt være Endor, den skogkledde månen best kjent fra Star Wars Episode VI: Return of the Jedi. Her utkjempet Imperiet en tapende kamp mot horder av Ewoks, som til slutt endte med nederlag for keiseren og hans nye Death Star.

Det er gjenstanden øverst til høyre som kan se ut som en AT-ST-fot.
Square Enix

Fans har drømt om å få besøke stjernekrigland i Kingdom Hearts siden Disney kjøpte Star Wars-rettighetene i 2012. Det skjedde ikke i Kingdom Hearts 3, men kanskje har Square fått det til denne gangen. Utvikleren har ikke bekreftet noe enda, så enn så lenge er det bare å vente i spenning.

Alt i alt vet vi ganske lite om Kingdom Hearts 4. Spillet sparker i gang en ny historie, som begynner i den Tokyo-inspirerte byen Quadratum. Nok en gang stiller Sora som protagonist, mens Donald og Langbein tilsynelatende er på plass som trofaste medhjelpere.

Kingdom Hearts 4 har ikke fått noen slippdato.

Flere Star Wars-spill er på vei.
Respawn jobber med tre spill basert på Lucas-universet »

Siste fra forsiden