Kingdom Hearts 4 - Disney

Kingdom Hearts 4-sjefen vet ikke om det blir plass til å inkludere flere Final Fantasy-figurer

– Ikke det Kingdom Hearts handler om.

Square Enix

En av tingene fans savnet fra Kingdom Hearts 3 var flere Final Fantasy-figurer. Det fikk Tetsuya Nomura med seg, men sjefen kan ikke love at det blir så mange flere i seriens neste innslag.

Se avdukingstraileren for Kingdom Hearts 4.
Se avdukingstraileren for Kingdom Hearts 4.

Under et intervju med GameInformer sa Nomura at teamet fortsatt jobber med å finne en god balanse mellom hvilke figurer som inkluderes. Han påpekte imidlertid at noen fans kanskje har misforstått Kingdom Hearts-konseptet.

– En ting jeg ønsker å oppklare er at mange fans sier at Kingdom Hearts er en sammenslåing av Disney-figurer og Final Fantasy-figurer. Men jeg føler egentlig at det er ikke det som er det grunnleggende konseptet i Kingdom Hearts – det er ikke det Kingdom Hearts handler om.

Nomura forklarte videre at Final Fantasy-figurene var nødvendige i begynnelsen av Kingdom Hearts, for å gi fans noen kjente fjes mens de ble kjent med nykommerne Sora, Rikku, Kairi og resten. Sistnevnte står nå på egne bein, og det er ikke lenger et like stort behov for Final Fantasy-folk.

– Det er definitivt noe vi tenker på. Men med mengden originale figurer vi har nå er det vanskelig å si hva den nøyaktige balansen kommer til å bli og hvordan det vil utspille seg i Kingdom Hearts 4. Vi kan ikke gi et klart svar på dette helt enda.

Ellers i intervjuet bekreftet Nomura at man fortsatt skal få besøke Disney-verdener i Kingdom Hearts 4, selv om spillet vil ha en litt annen følelse enn forgjengerne. Spillsjefen sa også at Quadratum – verdenen Square viste i avsløringstraileren – blir et slags knutepunkt for hele opplevelsen.

– Jeg tror man vil bruke mye tid der fordi [Quadratum] er den første basen i spillet. Du tilbringer tid der, så går du til andre verdener og så drar du tilbake dit igjen, kommenterte Nomura.

Kingdom Hearts 4 har foreløpig ikke fått noen slippdato, og hvilke plattformer spillet kommer til vet vi heller ikke.

LES OGSÅ: Kingdom Hearts 4-traileren hinter kanskje om en Star Wars-verden »

Siste fra forsiden