Panserprinsessen nærmer seg

King's Bounty-etterfølger får nettsted

Nå kan du finne ut mer om etterfølgeren til det herlige King's Bounty.

Russiske 1C har lansert en engelskspråklig versjon av nettstedet for den kommende etterfølgeren til det taktiske rollespillet King's Bounty. Her finner du bilder, filmer, info og mye mer om det fargerike spillet.

King's Bounty: Armored Princess følger tett i forgjengerens fotspor (og var opprinnelig ment som en utvidelsespakke). Det vil si at vi får en blanding av utforsking i rollespillstil og Heroes of Might & Magic-aktige kampsekvenser.

Fargeglad taktikk.

Det har gått noen år siden hendelsene i originalspillet, og den vesle prinsessen Amelie har blitt voksen. Det er godt, for nå er det hun som må finne frem helten i seg, og legge ut på eventyr. Helten fra originalspillet er nemlig søkk borte, og hun må reise til det nye landet Teala for å finne ham.

Spillet foregår i varierte omgivelser, fulle av fabelfiender, rike skatter og massevis av folk som trenger hjelp. Prinsessen kan spesialisere seg i tre klasser (kriger, paladin og magiker), som i originalspillet. Rollespillsystemet skal være bedre enn tidligere, med femti nivåer og nye egenskaper. Hver unike egenskap kan ha opp til tolv nivåer i det nye spillet.

I originalspillet fikk du en boks med svært sinte ånder i, som gav deg tilgang på spesialangrep i kampsekvensene. Denne er nå byttet ut med Amelies vesle kjæledegge, en liten drage. Men dragen vokser og blir bedre i løpet av spillet, slik at selv den sinteste demon får god grunn til å skjelve i skjellene når dragen dukker opp.

King's Bounty: Armored Princess skal lanseres "snart", via digital distribusjon. Om det også blir å finne i butikkene vet vi ikke. Du kan forresten lese anmeldelsen av originalspillet for å finne ut hvorfor Armored Princess er et spill verd å følge med på.

Siste fra forsiden