Kjempeedderkoppen fra Ringenes Herre er ikke helt som du husker henne

Se den nye traileren fra Middle-earth: Shadow of War.

Skjermbilde fra YouTube

Middle-earth: Shadow of Mordor ble delvis kritisert for å ta seg noen friheter med
J. R. R. Tolkiens klassiske fantasy-univers da det ble lansert for tre år siden. Noen mente at Mordor var for lyst og fargerikt, mens andre påstod at Talions krefter ikke ga mening i Tolkiens univers.

Den kritikken virker det imidlertid ikke som om utvikler Monolith Productions har tatt seg så veldig nær av.

Hutulamegtu

Ved siden av Hutula, vil flere mytiske skapninger dukke opp i Shadow of War.
Warner Bros. Interactive Entertainment

I en splitter ny trailer (som du kan se under) har de nemlig dratt sløret av deres tolkning av den ufyselige kjempeedderkoppen fra Ringenes Herre-universet, Shelob (Hutula på norsk, red. anm.), og hun er nok ikke helt som du husker henne.

Her viser det seg at hun kan innta en slags menneskeform, samtidig som hun kan vise hovedpersonen Talion ulike glimt inn i fremtiden. I alle andre opptredener i bøkene og filmene ble Hutula kun framstilt som en diger, ondsinnet edderkopp som holdt til langs utkanten av Mordor.

Talions sjelevenn, Celebrimbor, er ikke spesielt fornøyd med hovedpersonens forhold til edderkoppdama, og det virker som om dette kan være med på å skape en viss splid mellom de to spillfigurene.

Videre får vi også små glimt av de enda mer uhyggelige ringskrømtene, som også ser ute til å være med på ondskapens noter.

Middle-earth: Shadow of War har planlagt lansering den 10. oktober i år, og dukker da opp på PlayStation 4, Xbox One og Windows.

Se Shelobs avsløring her.

Siste fra forsiden