Tim Curry i Dragon Age

Kjente navn i nytt rollespill

Tim Curry og Kate Mulgrew er blant dem som gir stemmene sine til Dragon Age.

BioWares neste rollespill, Dragon Age: Origins lanseres i november. Nå har Electronic Arts kunngjort eierne til noen av stemmene du får høre i spillet.

Tim Curry er nok det mest kjente navnet. Han fikk sitt gjennombrudd i The Rocky Horror Picture Show, er kjent for sin sofistikerte og sarkastiske tone, og rollen han har fått ser ut til å passe perfekt. Han spiller nemlig en kalkulerende, kulturell og sjarmerende mann med et kraftig maktbegjær og rimelig få skrupler.

Kamp får vi nok mye av i spillet.

Deretter har vi Kate Mulgrew, som er mest kjent som kaptein Kathryn Janeway i Star Trek: Voyager. I Dragon Age spiller hun ei mektig heks som holder seg udødelig ved hjelp av sort magi.

Andre mer eller mindre kjente navn inkluderer Tim Russ (Tuvok i Star Trek: Voyager og Frank i Samantha Who), Claudia Black (Vala fra StarGate SG-1) og Steve Valentine (Dr. Townsend i Crossing Jordan).

– Dragon Age: Origins har det største antall skuespillere i noe BioWare-spill til nå. Takket være disse talentfulle skuespillerne klarer vi å gi karakterene og deres historier og motivasjoner den realisme og dybde skribentene våre har skapt for dem, sier produsent Mark Darrah.

Dragon Age: Origins kommer til PC, Xbox 360 og PS3. Vi tok en prat med utviklerne i forrige uke.

Siste fra forsiden