Kjør buss i åttitallets Berlin

Simulatoren OMSI 2 lanseres i desember.

Buss-simulatoren OMSI får en oppfølger i år, og i motsetning til originalen blir denne lett å få tak i også for spillere utenfor Tyskland. OMSI 2 lanseres nemlig på Steam, den 12. desember.

OMSI 2 er en simulator med et svært begrenset fokus. Her spiller du nemlig busssjåfør i Berlin. Spillet inkluderer blant annet rute nummer fem, som strekker seg 12 kilometer fra undergrunnstasjonen Ruhleben til psykiatriklinikken Spandau. Rute 92 fra originalspillet er også med, og underveis må du forholde deg til de originale ruteplanene.

By i forandring

Spillet lar deg oppleve flere versjoner av den tyske hovedstaden, og begynner i 1986 da den fortsatt var delt av en gigantisk mur. I andre versjoner ser du hvordan byen gradvis endret seg frem til 1994.

Det originale OMSI-spillet ble av mange beskrevet som en nostalgibombe for spillere som vokste opp på åttitallet, takket være en svært realistisk gjenskapning av datidens busser. Det nye spillet inkluderer MAN NL202 fra originalen, samt nye versjoner av dobbeltdekkerne MAN SD200 og SD202, og leddbussen MAN NG272.

Vi loves også bedre datastyrte førere, realistisk tid og vær, og et mer realistisk skadesystem. Alt innhold laget for originalspillet fungerer i toeren, og kreative spillere kan lage eget innhold ved hjelp av redigeringssystemer. Man kan også importere DEM-kart fra virkeligheten.

Liker du å kjøre store biler kan du også ta en titt på lastebilspillet Euro Truck Simulator 2. Der må du frakte varer gjennom Europa. Utviklerne av det spillet jobber også med American Truck Simulator, for de som foretrekker snutebil.

Siste fra forsiden