SCS bekrefter American Truck Simulator

Lastebilspesialistene har lansert bilder fra det nye spillet.

Tsjekkiske SCS Software har hatt svært stor suksess med lastebilspillet Euro Truck Simulator 2, og nå har de gitt ut flere bilder fra sitt neste prosjekt. Det heter American Truck Simulator, og ikke overraskende går det ut på å frakte last på amerikanske veier – og med typiske, amerikanske snutebiler.

Utover bildene vil ikke utvikleren ut med særlig mye informasjon om det kommende spillet, og de påpeker også at de ikke har kunngjort noen lisensieringsavtaler som sikrer bruk av lastebilene i det endelige spillet. Tidligere har selskapet brukt falske merker for å representere biler de ikke har rettighetene til, og så har de senere blitt konvertert til de ekte sakene når rettighetene har kommet i havn.

Vi har lagt inn et par av bildene fra American Truck Simulator under artikkelen.

Utvidelse for Euro Truck Simulator 2

SCS Software har også flere andre prosjekter på gang, og det som er nærmest lansering er Going East-ekspansjonen for Euro Truck Simulator 2. I denne utvidelsespakken får vi se mer av Øst-Europa, og utvikleren lover et større detaljnivå og mer imponerende byer enn i spillområdene fra hovedspillet. Going East skal lanseres 20. september, og under artikkelen finner du en skremmende episk trailer for ekspansjonen.

Ellers vet vi fra tidligere av at SCS Software leker med spilltitler som Euro Coach Simulator og et massivt flerspillerspill ved navn World of Trucks.

Les også: Anmeldelse av Euro Truck Simulator 2

Et par bilder fra American Truck Simulator.

Siste fra forsiden