Battlestations: Pacific med demo

Kjør fly og båt

Eidos gir deg en smakebit på Stillehavskrigen.

15. mai lanseres action- og strategihybriden Battlestations: Pacific på Xbox 360 og PC, og utgiver Eidos gir snart interesserte spillere muligheten til å prøve om spillet er noe for dem. De har nemlig annonserte et en demo av spillet skal slippes 30. april, altså torsdag neste uke.

Battlestations: Pacific lar deg kjempe som enten USA eller Japan under Stillehavskrigen, og velge om du vil gjenskape historien eller forandre den. Spillet byr på to kampanjer på tilsammen 28 oppdrag, samt en rekke flerspillermoduser for de som heller vil krige mot sine medmennesker.

I strid kan du styre flåten din som helhet eller velge å sette deg bak spakene på et av de mange skipene, flyene og kanonene du har til disposisjon. Avhengig av hvordan du velger å krige blir spillet mer likt enten et actionspill eller et strategispill.

Demoen lar deg spille et oppdrag fra den amerikanske kampanjen hvor du må forsvare en flåte med krigsskip fra japanske selvmordsbombere. To av flerspillermodusene er også inkludert, og kan spilles mot andre eller mot computerstyrte motstandere.

Demoene til begge formatene slippes gjennom deres respektive Microsoft-nettbutikker.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden