Klagestorm mot NBA 2K19 på grunn av en rekke feil i spillet

Utvikleren er «overveldet».

2K

Folk som spiller 2Ks nye basketballspill NBA 2K19 bombarderer nå utvikleren med klager etter at de har støtt på en rekke feil i spillet. Det melder blant andre Kotaku.

Feilene omfatter hovedsakelig «My Career»-modusen i spillet og innebærer blant annet tap av virtuell valuta i spillet, at figurer forsvinner og at man blir sittende fast i kamper som aldri slutter.

Noen spillere rapporterer også at de har blitt bannlyst uten grunn, og at spillfigurenes attributter har blitt tilbakestilt.

Lang behandlingstid

2K

2K har lagt ut opptil flere Twitter-meldinger hvor de opplyser om at de mottar flere «tickets», som studioet kaller forespørsler om hjelp, enn vanlig og at de gjør alt de kan for å komme gjennom sakene.

Representanter for selskapethar også respondert i en tilbakemeldingstråd på Reddit, hvor de sier at kundestøtteavdelingen for øyeblikket er «overveldet» av klager. Ifølge 2K vil det ta 7-8 dager før man kan forvente respons.

2K sier på Twitter at de skal ha løst en del av problemene via oppdateringer, deriblant tilbakestillingen av attributter, men mange andre problemer skal altså fremdeles være til stede.

Mange spillere klager på lang behandlingstid på klagene og ønsker svar på Twitter, men 2K oppfordrer alle til å sende inn en formell klage via sine støttesider med beskrivelse av problemet.

NBA 2K19 ble lansert til Xbox One, PlayStation 4, Windows og Nintendo Switch den 11. september.

Les også: Vi har spilt høstens mest etterlengtede spill »

Siste fra forsiden