Klan gjenoppstår for Gamer.no

På torsdag er det duket for tredje runde i Nordic Xbox League. Som ambassadører for Gamer.no finner vi klanen Raven.

Gamer.no ligger for øyeblikket på andreplass i Nordic Xbox League – en turnering i regi av Microsoft, hvor formålet er å avgjøre hvilket spillnettsted i Norden som har de beste Xbox 360-spillerne. Det skal innledningsvis holdes fire nasjonale turneringer i fire spill, og det beste nettstedet i Norge går videre til en nordisk superfinale. Alt foregår via Xbox Live.

Skjermbilde fra Ghost Recon Advanced Warfighter

Hittill har spillere fra spillmiljøene til Gamer.no, Spillmagasinet, Catch-Gamer, Xbox-Norge, Gamereactor, ITavisen og Spider-man møtt hverandre i Call of Duty 2 og 2006 FIFA World Cup. Torsdag kveld står Ghost Recon Advanced Warfighter for tur, og i den forbindelse valgte en vennegjeng å gjenopplive klanen Raven, for å kjempe for Gamer.no. Klanen bestod i sin glanstid av over 50 medlemmer, og laget som står klare til kamp består av både nye og kjente.

Slik ser laget til Gamer.no ut:

  • Andrè "Nizko xRAVENx" Høst (Lagleder)
  • Kenneth "Kjekk Jahr 666" Jahr
  • Magnus "End xRAVENx" Hansen
  • Marius "YumeSama DM" Moe
  • Kai "Mr Kaizer 360" Hansen (Reserve)

– Innen spill er Magnus og jeg et radar par som fungerer ekstremt bra sammen, og med Marius og Kenneth på laget er vi et naturlig taktisk team som allerede har skremt vettet av en del folk på servere rundt om, forteller lagleder André Høst.

Laget har hatt mange treningskvelder siden det ble bestemt at de skulle spille for Gamer.no, og føler de har god kontroll frem mot kampene på torsdag.

– Vi oppdaget i går at vi kunne mestre hvem som helst da vi hoppet rundt på 5-7 servere i omtrent fem timer. Vi gikk ikke ut med tap en eneste gang, forteller en entusiastisk og fornøyd lagleder.

Det kan virke som om løssluppenhet og humor er oppskriften bak suksessen, for i Raven er sverting og surmuling det verste som finnes.

– Spillerne er avslappet og har det skikkelig gøy når vi spiller. At vi ikke er så anspente bidrar til at vi lettere vinner runder, forklarer Høst, som har stor tro på at de kan gjøre det godt.

Vi i redaksjonen ønsker gutta lykke til! For mer informasjon om Nordic Xbox Leage, anbefaler vi et besøk på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden