Spill Daggerfall gratis

Klassiker fra Bethesda

The Elder Scrolls: Daggerfall kan nå lastes ned helt gratis.

Det er nå femten år siden The Elder Scrolls: Arena introduserte Bethesdas populære rollespillserie for verden. I anledning tiårsjubileet ble Arena lagt ut gratis på nettet, og nå har Bethesda gjort det samme med etterfølgeren, Daggerfall.

Daggerfall er et fullstendig åpent rollespill som lar deg dra hvor du vil og gjøre hva du vil. Som alle andre Elder Scrolls-spill starter det med at du er fanget, men du kommer deg raskt fri og ut i spillets gigantiske verden.

Racingspillet Fuel sitter kanskje med den offisielle verdensrekorden i forhold til spillverdenens størrelse, men med sine 14 000 kvadratkilometer blir det bare smågutten i forhold til Daggerfall, som lar deg utforske verden på 161 000 kvadratkilometer, med over 15 000 byer, landsbyer og hulesystemer som kan utforskes. Det skal imidlertid sies at det meste av Daggerfalls verden er datagenerert.

Daggerfall kom opprinnelig ut til MS-Dos, og fungerer i utgangspunktet ikke særlig godt med dagens operativsystemer. Med tanke på at det er en gratisutgivelse får du heller ingen brukerstøtte fra Bethesda.

For å spille Daggerfall på dagens operativsystemer bør du bruke DosBox-emulatoren. Fullstendige instruksjoner finner du hos Bethesda. Du finner selve spillet på The Elder Scrolls-nettstedet.

Siste fra forsiden