Mystiske villdyr i nød

Klassisk barnehistorie spillmatiseres

Where the Wild Things Are blir spill i høst.

Warner Bros. Interactive Entertainment har kunngjort Where the Wild Things Are for Wii, PS3, Xbox 360 og DS. Spillet blir et actioneventyr inspirert av den kommende filmen ved samme navn, og lanseringen finner sted i november.

I dette spillet får du rollen som Max, en ung gutt som må utforske en mystisk øy full av rare og ville dyr ulikt noe han har sett tidligere. Underveis blir han venner med disse dyrene, og får rollen som en slags lederskikkelse for dem.

Uheldigvis får han ikke leke konge over villdyrene særlig lenge, for snart finner han ut at øya er i ferd med å ødelegges. Sammen med de merkelige dyrene gjør han nå det han kan for å redde øya fra undergangen.

Som seg hør og bør i en kunngjøring av et lisensspill, har ikke Warner Bros. gitt oss særlig mye informasjon om hva vi kan vente oss av spillet.

De lover en involverende, interaktiv opplevelse med mye action, og muligheten til å samarbeide med ulike dyr, hver med egne unike egenskaper. Kun ved å jobbe sammen med de ville dyrene vil øya kunne reddes.

Filmen er forøvrig basert på en kritikerrost illustrert barnebok fra 1963.

Siste fra forsiden