Snuser på Star Wars

Klør etter mer

Nystiftede Fearless Studios kunne definitivt ha tenkt seg å lage neste The Force Unleashed.

Rett før helgen meldte vi om at to av de viktigste karene bak Star Wars: The Force Unleashed-serien hadde forlatt LucasArts og stiftet sitt eget selskap, kalt Fearless Studios.

Vi vet fortsatt ikke hva gutta har tenkt å jobbe med i tiden som kommer, men under et intervju med Industry Gamers sier studiosjef Haden Blackman at å utvikle Star Wars: The Force Unleashed III definitivt hadde vært aktuelt.

Utvikler de oppfølgeren til dette spillet?

Det betyr nok samtidig at gjengen gikk egne veier uten å brenne bruer med sine gamle kollegaer, noe som lover godt for de mange som mistenkte at The Force Unleashed-serien kunne bli rammet av at nøkkelutviklere forlot prosjektet.

Herr Blackman avslørte for øvrig at den rykende ferske utvikleren allerede snuser på seks ulike spillkonsepter, som inkluderer et «over the top» action-spill, et hardcore grøsserspill, et spill satt i en alternativ tidslinje og et spill som finner sted i en mørk og urban fantasiverden. Det er altså lite som tyder på at de går tom for ting å gjøre med det første.

Fearless Studios slår oss som et veldig ambisiøst spillstudio med tydelig potensiale, og det skal bli spennende å se hva LucasArts-veteranene får til i årene som kommer. Intervjuet avslører at de er villig til å satse tungt for å gå nye veier med sine spill, og det skuffer vel neppe noen.

Siste fra forsiden