Nytt LEGO Star Wars på vei

Klosser til alle

LucasArts og Traveller’s Tales vil gjenta suksessen.

I 2005 kom det første LEGO Star Wars-spillet, og det ble en suksess både blant kritikere og forbrukere. Britiske Traveller’s Tales gjenfortalte historien i de tre nyeste Star Wars-filmene ved hjelp av LEGO-klosser og en solid dose humor. Spillet og dets oppfølger gjorde det såpass bra at vi siden den gang har fått både LEGO Batman, LEGO Indiana Jones og LEGO Rock Band.

Bilde fra forrige spill i serien.

Traveller’s Tales og Star Wars-eier LucasArts melder nå at de jobber med et tredje LEGO Star Wars-spill. Siden de allerede har brukt opp alt av filmmateriale skal det nye spillet istedet bygge på de to første sesongene av animasjonsserien The Clone Wars. Tittelen er dermed LEGO Star Wars III: The Clone Wars.

LEGO Star Wars III gir deg rollen som enten en jedi eller deres motparter i separatistbevegelsen. Du får spille som alle figurene fra de ovennevnte sesongene, samt noen velkjente fjes fra de seks filmene.

Spillet kommer antagelig til å følge den samme nivåbaserte strukturen og ha den samme spillbarheten som de tidligere LEGO Star Wars-titlene, men det loves også et par forbedringer. Disse inkluderer et oppgradert verktøy for å lage egne nivåer og flere nye kampteknikker.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars slippes en gang i løpet av høsten. Det kommer til DS, PSP, Wii, Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Siste fra forsiden