Podkast

Rad Crew – Sesong 8, episode 21

Kom i vinterstemning med disse spillene

Vi ser på kule vinterbrett, og snakker med Microsoft om Spill:Gnist.

Gjengen får kollektiv orgasme når Far Cry 4 diskuteres.
Ubisoft

Velkommen til sesongens og årets siste episode av Rad Crew!

For å komme i julestemning begynner vi med en Topp 5-liste av de beste snø-nivåene i spillhistorien – del 2. Vi hadde nemlig en liste i 2012 med samme tema men nå har vi funnet fem nye snø-nivåer som virkelig ga oss den koselige vinterfølelsen!

Spill:Gnist

Geitene angriper.

Microsofts Afir Shafiq og Petri Wilhelmsen ble med oss i midten av episoden for å fortelle som indieutvikler-initiativet Spill:Gnist, som tar sikte på å støtte norske utviklere med både penger og rådgivning.

I den siste timen snakker vi først om Destinys Vault of Glass-raid, som Jostein spilte gjennom i helga takket være fem andre personer som var snille nok til å hjelpe.

Aleks på sin side fortsetter å tynne ut dyrelivet i Kyrat i Far Cry 4, i sin jakt på noe som virkelig vil ta seg godt ut foran peisen. Bengalske tigere må bare passe seg!

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Til slutt hører vi fra lytterne: hva skal de spille i jula? Og forresten: hva skal du spille i jula? Svar i kommentarfeltet!

Her er ukens meny:

  • 3:30 – Topp 5 snø-nivåer i spill
  • 20:39 – Nyheter
  • 44:00 – Microsoft forteller om Spill:Gnist
  • 1:00:00 – Vault of Glass, Far Cry 4 og mye mer
  • 1:34:00 – vi hører fra lytterne hva de skal spille i jula

Rad Crew er tilbake 8. januar, og da kårer vi de fem beste spillene i 2014.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Les også
Anmeldelse: Destiny

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 11. desember
Rad Crew, 4. desember
Rad Crew, 27. november

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden