Kommer The Legend of Zelda: Twilight Princess til Wii U?

Nintendo eShop-funn kan ha avslørt en oppusset versjon av spillet.

Nintendo

Nylige funn i Nintendos eShop kan tyde på at en oppusset utgave av The Legend of Zelda: Twilight Princess er på vei til Wii U-konsollen. Tidligere i uken ble spillets ikon oppdaget i Nintendo-butikken, og nå har en oppføring ved navn The Legend of Zelda: Twilight Princess HD dukket opp på eShop-serverne.

Dersom Nintendo faktisk jobber med å pusse opp nok et Zelda-spill er ikke det en kjempestor overraskelse. De har tross alt laget nyversjoner av spillene før, og i og med at det neste spillet i serien er utsatt på ubestemt tid kan et oppusset eventyr være et greit plaster på såret for fans.

Selvfølgelig trenger ikke funnene bety noe som helst. Både ikonet og spillnavnet kan være plassholdere for noe annet Nintendo holder på med, eller kanskje det bare var en feil at de dukket opp. Nintendo har foreløpig ikke kommentert saken, så vi kan ikke gjøre annet enn å vente på å finne ut om ryktene stemmer.

The Legend of Zelda: Twilight Princess var et mørkere eventyr enn tidligere spill i serien.

Et mørkere eventyr

Det er snart ni år siden The Legend of Zelda: Twilight Princess ble lansert på Gamecube og Nintendos den gang splitter nye Wii-konsoll. Sammenlignet med sin forgjenger – Wind Waker – var Twilight Princess et mørkere eventyr som appellerte til et mer voksent publikum, noe både spillere og anmeldere virket å sette pris på.

Ifølge vår anmelder var det nærmest ingen ting å utsette på spillet, og han lot seg rive med av absolutt alt spillet hadde å by på:

– Det ser vidunderlig ut, det høres vidunderlig ut og det tilbyr et enormt eventyr bestående av grandiose kamper, følelsesladde øyeblikk og frydefull utforskning. […] Det er sjelden jeg engasjerer meg så mye i noe at jeg blir frustrert av å ikke kunne spillet det absolutt hele tida. Twilight Princess er slik. På sitt beste er det snakk om en av mitt livs største spillopplevelser – på sitt verste er det aldri mindre enn engasjerende.

En kunstner gjenskapte en Zelda-by i Unreal Engine 4.
Slik kunne Ocarina of Time sett ut med dagens grafikk »

Siste fra forsiden