Konkrete detaljer om Halo 3

Det svenske bladet Level har kommet med massevis av konkret informasjon om Halo 3.

Det svenske spillbladet Level har, sammen med en rekke andre blader, vært på besøk hos Bungie for å ta en titt på Halo 3. Nå har de som abonnerer på bladet fått sine kopier i posten, og det har ikke tatt lang tid før informasjonen i bladet havnet på nettet.

Bladet forteller blant annet at spillets historie vil inneholde flere tvister enn noe annet spill i serien, og at spillet får en helt annen visuell stil enn for eksempel Gears of War. Brian Jarrard fra Bungie forteller at Halo 3 blir rent og skarpt, og at det ikke vil komme med det "sinnssyke detaljnivået" vi finner i Epics kommende skytespill.

Halo 3 kommer selvsagt med omfattende flerspillermodus, og Brian Jarrard forteller at mens enspillerdelen er bygget opp fra bunnen av, bruker Bungie flerspillerdelen i Halo 2 som base for Halo 3. Dessverre for de som håper på mulighet til å spille mot datastyrte "bot"-er, mener Bungie at det vil kreve for mye arbeid å implementere slike i Halo 3.

I flerspiller får vi imidlertid tilgang på noen nye ting, slik som en kanon som kan skyte spillere gjennom luften. Spillere i luften kan fortsatt skyte på andre spillere (og bli skutt på selv). Dessuten forteller Bungie at de vil bruke X-knappen til noe spesielt og spennende, men mer konkret info vil de ikke ut med.

Ellers røper Levels artikkel tre nye våpen, nemlig Spiker (som er brutenes favorittvåpen), Spartan Laser (som egner seg godt mot kjøretøy) og Nail Grenade (som skyter "spikergranater" som blant annet kan sette seg fast på vegger). Vi får også minst ett nytt kjøretøy, nemlig Moongoose. Dette er en ATV som kan frakte to personer, og som ikke kommer med påmonterte våpen.

Det fortelles også at spillet vil lanseres i en samlerutgave som får navnet "Legendary Edition". Denne kommer i en kopi av Master Chiefs hjelm, og kommer med fire DVD-plater. Den første platen har spillet, den andre har dokumentarer og kommentarer fra utviklerne, den tredje handler om spin-off-materiale (som Red vs. Blue), mens den fjerde kommer med alle filmsekvensene i Halo 1, 2 og 3 i HD.

Bungie har forresten også kommet med litt informasjon om Halo 3 på nettstedet sitt. I sin nyeste ukentlige oppdatering snakker de om den første ordentlige testen av flerspillerkomponenten i spillet, og de forteller blant annet at de vil gi spillerne mange flere muligheter til å lete etter flerspillerspill som møter spesifikke kriterier (slik at de kan finne servere som passer best mulig til den opplevelsen de ønsker seg).

Bungie forteller også at de planlegger å komme med mye mer informasjon om Halo 3 før året er omme, så det er bare å glede seg.

Siste fra forsiden