KONKURRANSE: Du kan vinne et nytt spill i luke 17 i julekalenderen
Konkurranse
(Foto: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

Du kan vinne et nytt spill i luke 17 i julekalenderen

Ferske greier bak dagens luke.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Ferskt norsk spill

I dagens luke finner vi det nye norske spillet Mosaic. Plattformen er Steam. I tillegg til Steam-koden får vinneren en kunstbok med konseptkunst fra studioets forrige spill, Among the Sleep. 

Konseptkunstbok fra Among the Sleep. Foto: Krillbite Studio

Mosaic handler om en person som lever et grått og rutinepreget liv i en kald by, som snytt ut av dystopisk litteratur. Vi satte god pris på spillet, og vår anmelder hadde stort sett lovord å komme med.

– Det er et fint, lite spill som ikke prøver å gjøre annet enn å lose spilleren inn i en dyster, melankolsk stemning, som brytes opp av lysglimt. Her finner du ingen typiske spillutfordringer eller problemer å mestre, noe som på mange måter er poenget med spillet i seg selv: at det å utforske og oppleve nye ting, fremfor å repetere meningsløse oppgaver, har en verdi – og at det kan gi mening til de mindre spennende delene av livet. Det er det verdt å sette av tre timer til, skrev han i sin anmeldelse.

Premien er levert av Krillbite Studio.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Konkurransen ble avsluttet on. 18. des. 00:00.

  1. Hvilken karakter fikk Mosaic i vår anmeldelse?
  1. Hva heter det lille gratisspillet som Krillbite ga ut et par år før Among the Sleep?

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen