KONKURRANSE: Finn ut hva du kan vinne i dagens luke
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Inga Ivanova)

Julekalender 2014 - luke 6

Finn ut hva du kan vinne i dagens luke

En ny desemberdag, en ny premie å vinne.

Hver desember de siste 11 årene har vi hatt julekalenderen som fast innslag her på Gamer.no. Vi har gjemt en rekke godbiter hver luke, alt fra spill til spillutstyr og konsoller som dere lesere kan vinne, men røper seøvfølgelig ikke akkurat hva som er i vente fra dag til dag.

Headsett fra Plantronics

Av alle sansene spill byr på er kanskje lyd den mest undervurderte. Se for deg å plaffe ned motstanderne i favorittskyteren uten drønnene fra rifla, eller mangelen på den ikoniske temalåten fra favorittspillet. 

Dette headsettet kan du vinne i dag.
Dette headsettet kan du vinne i dag.Bilde: Plantronics

Dagens premie er Plantronics RIG – et headsett som hevder å være spesielt utviklet for spillfansen, de som gjerne ofte veksler mellom flere skjermer og enheter. Alt styres via en sentral mikser, der man lett kan hoppe fra å høre spillyd, til å ta en telefon, eller laste inn musikk fra mobilen osm du har ved siden av deg. Headsettet kan brukes rett ut av boksen sammen med nesten alt som kan krype og gå av moderne konsoller og maskiner, med Xbox One som eneste nevneverdige unntak. 

For å være med i trekningen om headsettet må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Vi trekker vinnere hver mandag i desember. 

Konkurransen ble avsluttet sø. 07. des. 00:00.

  1. Hvilket lag trakk seg nylig fra CS-turneringen på Dreamhack etter å ha brukt et kreativt stunt i en av kampene sine?
  1. Hvilket lag vant Logitech G League of Legends Series i høst i Norge?

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen