KONKURRANSE: Hva har vi gjemt bak dagens luke?
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/fotohunter)

Julekalender 2014 - luke 8

Hva har vi gjemt bak dagens luke?

Vi feirer julen i rødt, hvitt og blått.

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Drømmefall Kapitler.
Drømmefall Kapitler.Bilde: Jens Erik Vaaler

Den norske spillindustrien har fått fart på sakene i det siste, og i dagens luke får du en samling nylig utgitte, norskutviklede spill for PC.

Fra Drømmefall til Teslagrad

Først ut er Drømmefall Kapitler, den episodebaserte oppfølgeren til eventyrklassikerne Den Lengste Reisen og Drømmefall. Her fortsette historien om Zoë, som har glemt hendelsene i originalspillet. Vi finner også ut hva som skjedde med Kian og April.

Among the Sleep.
Among the Sleep.Bilde: Joachim Froholt

Oslo-baserte Red Thread Games har kun lansert én episode av Drømmefall Kapitler så langt, men du får selvsagt tilgang på resten når de lanseres.

Teslagrad, fra bergenserne i Rain Games, er spill nummer to. Dette er et todimensjonalt plattformspill i ekte «Metroidvania»-stil, med massevis av utforsking og gåter. Spillet har blant annet fått skryt for sine mange kreative utfordringer.

Teslagrad.
Teslagrad.Bilde: Bjarte Wathne Helgesen

Det neste spillet i pakken er Among the Sleep, som kommer fra Hamar-studioet Krillbite. Dette er et førstepersonseventyr der du spiller en toåring på nattevandring. Det hele begynner med skumle lyder og merkelige hendelser, men før du vet ordet av det befinner du deg tilsynelatende i en annen verden.

Siste spill i pakken kommer fra nok et studio basert i Bergen, og er Savant: Ascent fra D-Pad Studio. Dette er et actionfylt plattform/actionspill med musikk fra electroartisten Savant. Målet er å komme seg til toppen av et tårn fullt av monstre.

For å være med i trekningen om denne spillpakka må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. 

Konkurransen ble avsluttet ti. 09. des. 00:00.

  1. Hva heter skrekkspillet Drømmefall-utviklerne jobber med?
  1. Rain Games jobber med oppfølgeren til Teslagrad. Hva er arbeidstittelen til oppfølgeren?

Among the Sleep

Windows
Slippdato: 29. mai 2014
Sjanger: Eventyr, Gåteløsning
Utvikler: Krillbite Studio
Utgiver: Krillbite Studio

Savant Ascent

Windows
Slippdato: august 2013
Sjanger: Plattform
Utvikler: D-Pad Studio
Utgiver: D-Pad Studio

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen