KONKURRANSE: Se hva som skjuler seg bak dagens kalenderluke
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/fotohunter/Gamer.no)

Julekalender 2015 - luke 6

Se hva som skjuler seg bak dagens kalenderluke

Vinn skrekk og gru og en dose sjarm.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Bloodborne-featured.
Bloodborne. Bilde: Sony Computer Entertainment

Luke nummer seks byr på masse snacks fra Sonys seneste sortiment. Vi snakker da om tre av de heteste PlayStation 4-eksklusive spillene fra 2015, med Bloodborne som det kanskje tøffeste av de alle. Tøft kan vi i hvert fall garantere at det blir, for det er nemlig ingen ringere enn From Software, skaperne av de svært utfordrende Demon’s Souls og Dark Souls, som byr opp til dans i dødsriket.

Until Dawn.
Until Dawn. Bilde: Sony Computer Entertainment

Spill nummer to på listen, Until Dawn, er ikke fullt så hissig på grøten, men stiller likevel heftige krav til deg som spiller. Her får man nemlig en spennende skrekkfortelling, hvor alle valg og handlinger kan utgjøre forskjellen på liv og død.

Tearaway Unfolded.
Tearaway Unfolded. Bilde: Sony Computer Entertainment

Sist ut er en langt mer hyggelig affære, og det skal godt gjøres å finne et mer sjarmerende og sukkersøtt spill enn Tearaway Unfolded. Nyutgaven av det som opprinnelig var et PlayStation Vita-spill byr på lek og moro for barn i alle aldre – har du en kreativ sjel boende i deg, vil du antagelig elske dette pussige plattformeventyret.

Slik deltar du

For å være med i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Konkurransen ble avsluttet sø. 06. des. 23:59.

  1. Hva er IKKE en type totem i Until Dawn?
  1. Hvilken rollespillserie på Playstation 1 regnes som den åndelige forløperen til Souls-spillene?

Tearaway Unfolded

PS4
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Gåteløsning, Plattform
Utvikler: Media Molecule
Utgiver: Sony Computer Entertainment

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen