KONKURRANSE: Vi har nye premier i dagens kalenderluke
Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 19

Vi har nye premier i dagens kalenderluke

Er du en reser på dataspill?

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Utstyr fra Razer i alle regnbuens farger

I dag gir vi bort en svært fargerik pakke med datautstyr til en heldig vinner. Razer har levert til oss noe av sitt nyeste utstyr, alt i matchende stil.

Razer BlackWidow Chroma tastatur.
Razer BlackWidow Chroma tastatur. Bilde: Razer

BlackWidow Chroma er et tastatur fra Razer designet helt og holdent for spill. De mekaniske tastene har optimalisert reiselengde for god respons, og er konstruert for å tåle over 60 millioner tastetrykk. Tastene holder lenge, med andre ord. Med Razer Synapse kan du i tillegg tilpasse fargene bak tastene, med utallige fargekombinasjoner å velge mellom.

Razer Diamondback datamus.
Razer Diamondback datamus. Bilde: Razer
Razer Firefly musematte.
Razer Firefly musematte. Bilde: Razer

Det kan være greit å ha en kompanjong som står i stil til et slik tastatur. Vi har med det lagt en Razer Diamondback datamus i premiepakken. Dette er den nye versjonen av en museserie som har eksistert siden 2004. Det symmetriske designet gjør dette til en optimal mus for både høyre- og venstrehendte spillere. Du kan også stille farger på lik linje med BlackWidow-tastaturet, og musen har en presis 16,000 DPI lasersensor, samt gummi-lister som gir godt grep under intense kamper.

For å toppe det hele slenger vi med en Razer Firefly musematte. Denne har også et fargespektrum som kan tilpasses. Den harde overflaten på denne matten har et mikrotekstur-finish som passer perfekt til den presise Diamondback-musen, og fungerer som en svært reflektiv overflate for hurtig respons.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Konkurransen ble avsluttet lø. 19. des. 23:59.

  1. Fra hvilken krypdyrrase henter Razer navnene til musene sine?
  1. Hvor mange fargevalg har man for musematten Firefly?

Razer BlackWidow Chroma

Razer Firefly

Razer Diamondback

Beste priser

Kan ikke bestilles 1 899
Forventet lagerdato 2 534
Forventet lagerdato 3 248

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen