Perfect Dark relanseres

Konspirasjon og skyting

N64-klassikeren er på vei til til Xbox Live.

Britiske Rare fortsetter gjenopplivingen av glansdagene på N64 med en ny relansering i vinter. Fra før har Banjo-Kazooie og Banjo-Tooie funnet veien til Xbox Live, og nå får den godslige bjørnen selskap av agent Joanna Dark og actionspillet Perfect Dark.

Perfect Dark er en åndelig oppfølger til Goldeneye 007, men uten James Bond-lisensen. Spillet handler om en store konspirasjon fra det ytre rom, og involverer gigantselskapet dataDyne og utro tjenere på det amerikanske presidentkontoret. Joannas oppgave er selvsagt å stoppe konspirasjonene før dens utenomjordiske sjefer kan bruke den til å ta over jorden.

Spillet er delt opp i oppdrag med bestemte oppgaver som må utføres, som for eksempel informasjonsanking eller sabotasje. Noen ganger brukes sniking for å oppnå målene, men som oftest er det skyting som gjelder. Uansett metode er det rikelig med dingser og våpen tilgjengelig, inkludert en snikskyterrifle som som kan oppdage og skyte fiender gjennom solide vegger.

Det er tre ulike vanskelighetsgrader, og de høyere nivåene gjør ikke bare motstanderne tøffere, men åpner også opp nye gjøremål. Videre har spillet en omfattende flerspillerdel med en rekke moduser og muligheter for å justere regler og lignende.

Som de to Banjo-utgivelsene er det 4J Studios som står for relanseringen av Perfect Dark. Denne utgaven får en grafisk oppussing over originalen, og skal også kjøre langt glattere enn på N64. Den største nyheten er at flerspillerdelen nå kan spilles over nettet.

Perfect Dark har ikke fått noen slippdato.

Siste fra forsiden