Kooperativt spill i Fable 2

Nye detaljer om spennende etterfølger

Peter Molyneux har røpet flere saftige detaljer om rollespillet Fable 2.

Den britiske spilldesigneren Peter Molyneux har kommet med noen spennende nye detaljer om prosjektet han jobber med for tiden, rollespillet Fable 2 for Xbox 360.

Et av de nye bildene fra Fable 2.

Fable 2 kommer til å få muligheter for kooperativt spill, og du kan når som helst invitere andre spillere til å bli med i spillet ditt.

Spilleren som inviteres vil teleporteres inn i din verden umiddelbart, og når han reiser tilbake etter spillingen vil han få med seg det han tjener hos deg (både av erfaringspoeng og skatter) til sitt eget spill.

Det er også mulig å på forhånd bli enige om hvor stor prosentandel av det den inviterte spilleren tjener skal gå til han, og hvor mye som skal gå til deg.

Peter Molyneux advarte imidlertid om at du må være varsom med hvem du inviterer. Forandringer en annen spiller påfører din verden vil være permanente, og om han dreper en av dine datakontrollerte venner (inkludert virtuelle ektefeller) er det ikke noe du kan gjøre.

Stemningsfulle omgivelser.

Spillverdenen i Fable 2 skal være ti ganger større enn i originalen, med tolv store regioner og omtrent tretti underjordiske omgivelser.

I tillegg til Fable 2 vil Lionhead lansere flere Fable-relaterte Xbox Live Arcade-spill. Det første av disse heter Keystone, og ble beskrevet som en blanding av terningspill og roulette.

Dette spillet vil lanseres litt før Fable 2 (som kommer til jul, om alt går bra), og en interessant detalj her er at penger du tjener i Keystone vil kunne brukes i Fable 2.

Til slutt kan vi ta med at Microsoft har gitt ut en rekke nye skjermbilder fra dette kommende rollespillet, som du kan sjekke ved å klikke på et av bildene i denne artikkelen.

Siste fra forsiden