Ferske detaljer om Modern Warfare 2

Krig verden rundt

Vi får besøke både Brasil og Afghanistan i oppfølgeren.

Infinity Wards Call of Duty 4: Modern Warfare ble møtt med mye positiv kritikk da det ble lansert mot slutten av 2007, og i november kommer oppfølgeren, Modern Warfare 2. Det første glimtet av spillet kom i en kort filmsnut for en måned siden, og nå har masse nye informasjon blitt sluppet.

Det er spillbladet Game Informer som har fått den første titten på Modern Warfare 2, og ifølge Eurogamer fortelles det blant annet om en rekke varierte oppdrag rundt om i verden og en splitter ny samarbeidsmodus.

Historien fra det første spillet fortsetter, og russiske supernasjonalister er igjen skurkene. Den nye sjefen deres heter Makarov, og han fortsetter der forgjengeren Zakhaev slapp. Dermed må du reise rundt i verden og forpurre planene til all slags terrorister og opprøre som står i ledtog med fienden.

Det blir blant annet gatekamp i Rio de Janeiro hvor du må overvinne den lokale militsen mens skrekkslagene sivile løper i veien for deg, og et besøk til de tørre dalstrøkene i Afghanistan.

Utover oppdragene du får må du også være forberedt på at ting kan gå galt, eller at nye mål dukker opp midtveis. Som et eksempel på dette brukes et infiltreringsoppdrag hvor målet er å sprenge et av fiendens hovedkvarter, men så oppdages det en mystisk satellitt i basen, og da må du skaffe informasjon om denne før du kan forlate åstedet.

Den nye samarbeidsmodusen Special Forces består av vriene oppdrag hvor det er nødvendig med effektivt lagarbeid for å vinne. For de som vil slåss mot sine medspillere er det dessverre ikke sluppet noen informasjon om de andre flerspillermodusene.

Modern Warfare 2 slippes i november til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden