Krigeren Lone Wolf får PC-spill denne uken
(Bilde: Reply Forge)

Krigeren Lone Wolf får PC-spill denne uken

Joe Dever's Lone Wolf får HD-utgave.

Lone Wolf er en serie interaktive fantasybøker fra åtti- og nittitallet, der leseren måtte gjøre valg som tok handlingen i forskjellige retninger («choose your own adventure»). Handlingen følger krigeren Lone Wolf, som kjempet mot ondskapen på en klode ved navn Magnamund.

Velg din egen vei videre.
Velg din egen vei videre.Bilde: Reply Forge

Nytt spill

Nå er Lone Wolf tilbake, i et rollespill hvor handlingen er skrevet av forfatteren Joe Dever. Spillet har blitt lansert i episoder på mobile plattformer, og den siste episoden ble nylig gjort tilgjengelig. Torsdag 27. november kommer en HD-versjon ut på Steam, og denne inneholder alle episodene.

Minispill.
Minispill.Bilde: Reply Forge

Spillets handling skal passe inn i kontinuiteten fra bøkene, og gi ekstra innsikt i Lone Wolfs verden. Som i bøkene får du ta ulike valg underveis, som påvirker det som skjer. Utviklerne lover også et omfattende og dynamisk turbasert kampsystem og flere forskjellige minispill.

HD-versjonen får en rekke grafiske forbedringer, inkludert bedre lyseffekter og mer detaljerte teksturer, samt ekstrainnhold slik som spillets musikk i MP3-format.

Det skal litt mot til å lansere et fantasy-spill med rollespillelementer omtrent samtidig med Dragon Age: Inquisition, men de italienske utviklerne i Forge Reply er for så vidt ikke alene om det. Nylig kom også indie-rollespillet Lords of Xulima ut.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen