Men of War utvides igjen

Krigsmenn: Angrepsgruppe

Det blir mer krig med Men of War, i den frittstående utvidelsen Assault Squad.

Russiske 1C har kunngjort Men of War: Assault Squad, et nytt taktisk strategispill satt til andre verdenskrig. Men of War-serien er kjent for stor taktisk dybde og fokus på realisme, og Assault Squad skilter med enda mer realisme, men også et større tilgjengelighet for nye spillere.

Bilde fra Men of War: Red Tide.

Hovedattraksjonen denne gangen ser ut til å være en samarbeidsmodus hvor spillerne får mulighet til å spille for en av fem nasjoner. Disse er Sovjet, Tyskland, USA, det britiske samveldet og Japan. Sistnevnte gjør her sin debut i Men of War-sammenheng.

Samarbeidsmodusen er spillbar for opp til fire spillere, og handlingen finner sted i Europa, Nord-Afrika og Stillehavsområdet. Datamotstanderne skal ifølge pressemeldingen være forbedret og svært dynamiske, og 1C lover at de vil by på hard kamp til siste slutt.

Ellers skrytes det av mange tekniske nyheter, som et fornyet artillerisystem som skal tilby nye strategiske muligheter, nye typer ammunisjon, mer realistiske våpen og muligheten til å i større grad skreddersy infanteristyrkene.

Mer informasjon om den kommende utgivelsen finner du hos 1C. Du kan også lese vår anmeldelse av Men of War for å få et innblikk i hva serien dreier seg om.

Siste fra forsiden