Kultkunstner designer spillcover

Omslaget til Resistance 3 har blitt utformet av en av verdens heteste unge kunstnere.

Spillcover er en helt egen kunst. Omslaget skal ikke bare være pent å se på, men også ha verdier som gjør det mer interessant for kjøpere som ikke nødvendigvis har hørt om spillet fra før av. De aller beste coverne greier også å fange essensen av hva spillet handler om, samtidig som det pirrer nysgjerrigheten din. Her løftes omslaget til kultklassikeren Ico gjerne frem som en referanse.

Spillutgiverne legger gjerne mye vekt på hvordan coverne ser ut, og nå ser det ut til at Sony virkelig vil satse på sitt kommende Resistance 3. De har hyret en av verdens mest lovende samtidskunstnere, Olly Moss, til å lage et omslag for skytespillet.

Spillomslaget.

Moss har kjapt blitt et kultfenomen på grunn av sine minimalistiske plakater og skisser, som er umiddelbart gjenkjennelige uten å inneholde særlig mye informasjon. Mest kjent er han kanskje for å ha laget nytolkninger av plakater for de tre første Star Wars-filmene.

Spillcoveret hans til Resistance 3 fortsetter mye i samme stil, og er en pastisj av det velkjente piratflagget Jolly Roger. I stedet for en menneskeskalle og kryssede femurbein er det en fireøyd romvesenhodeskalle vi ser. Det spiller på Resistance-seriens konsept, som er mennesker som må gjøre motstand mot invaderende romvesner.

I Resistance 3 har Chimaera-invasjonen virkelig slått rot, og det er ikke igjen annet enn uorganiserte militser til å gjøre motstand. Denne gangen styrer vi Joseph Capelli, en viktig bifigur i det forrige spillet i serien, som må ta opp en kamp som har blitt mer personlig enn noen gang. Vi fikk gleden av å ta en titt på spillet tidligere i år, og vår journalist Marius er optimistisk til resultatet.

Resistance 3 utgis 7. september, eksklusivt til PlayStation 3.

Siste fra forsiden