Sifu — Film

Kung fu-eventyret Sifu skal bli action-film

John Wick-skaperen Derek Kolstad skal skrive manus.

Sloclap

Kampsport-yndlingen Sifu fra utvikleren Sloclap skal prøve seg som som film. Studioet har nå en avtale med produksjonsselskapet Story Kitchen, som skal gjøre spillet til en film i live-action. Deadline var først ute med nyheten.

Sloclap

Sifu er en hevn-historie, hvor man jakter ned skurkene som drepte læremesteren til hovedpersonen. Tvisten er at hver gang man faller i spillet, så kommer du tilbake som en eldre versjon – dyktigere og mer erfaren, men med mindre av tid igjen. Dersom man felles nok ganger, dør man av alderdom.

LES OGSÅ: I kung fu-spillet Sifu blir du eldre hver gang du dør »

Spillet har blitt nominert til hele tre kategorier i The Game Awards 2022, og blir beskrevet som en blanding av John Wick-serien og M. Night Shyamalans Old.

Kanskje Sloclap tok inspirasjon fra John Wick når de lagde spillet.
Sloclap

Derfor er det kanskje passende at det er nettopp Story Kitchen som har tatt på seg oppgaven med å lage filmatiseringen — selskapet ble startet av, blant andre, John Wick-skaperen Derek Kolstad, som skal være ansvarlig for manuset i det nye prosjektet.

Kolstad skrev også manus til filmen Nobody med Bob Odenkirk, og til Marvels The Falcon and the Winter Soldier. I tillegg har han jobbet med filmatiseringer av spill som Just Cause og Splinter Cell, så det er ingen tvil om at han kan sjangeren, og har erfaring med spill-tilpassinger.

Siste fra forsiden