Lag ditt eget postapokalyptiske eventyr

Lag ditt eget postapokalyptiske eventyr

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Har du en spilldesigner i magen? Da trenger du ikke nødvendigvis lære deg programmering for å få oppmerksomheten du trenger, eller utvikle et spill i det hele tatt.

Utviklerne av det kommende Stalker 2, GSC Game World, har nå satt i gang en ganske morsom konkurranse på sin facebookside. Oppgaven er enkel, deltakerne skal lage det beste oppdraget til det kommende skytespillet, som skal lanseres i 2012.

For å delta skal du både komme opp med et navn til ditt eget oppdrag, i tillegg til beskrivelsen som skal gjøre den mulig å løse. Den beste av disse vil bli nevnt i rulleteksten til spillet, og oppdraget vil kanskje dukke opp i det endelige spillet.

Fra Stalker: Call of Pripyat
Fra Stalker: Call of Pripyat

Ikke dumt å ha på CV-en for en aspirerende spillmaker kanskje.

Stalker-serien er kjent for å være et skytespill med rollespillelementer, men kanskje mest av alt er spillene kjent for å være ubarmhjertige. Både når det gjelder utfordring spillet i seg selv byr på, i tillegg til at man skal være ganske tålmodig for å tåle spillenes mange tekniske problemer.

Forhåpentligvis vil dette ikke være tilfellet for Stalker 2, som skal ha en helt ny og egenutviklet spillmotor.

Les også: Anmeldelse: Stalker: Call of Pripyat
Les også: Black Ops med tekniske problemer
Les også: Tidenes beste skytespill?


(Kilde: CvG)

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Windows
Slippdato: 5. februar 2010
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: GSC Game World
Utgiver: Koch Media

Kommentarer (5)

Forsiden akkurat nå

Til toppen