777

Landslagspiller Birger Meling investerer i Telialigaen-vinnere

Klubben vil fokusere på å rekruttere administrasjon, kreatører og spillere med hjelp av de nye midlene.

777 er regjerende seriemester i Counter-Strike.
Eivind von Døhlen/Good Game

Fredag ettermiddag annonserte 777 at Aftermath AS fra Stavanger har signert en avtale med den norske klubben. Klubben ble startet opp i august 2020, og har fortsatt samtlige av de samme eierne som startet opp klubben, men nå skal klubben utvides, forteller styreleder Fabio Enzo.

Styreleder i 777 Fabio Enzo spår en lys fremtid for den norske klubben.
777

– Vi er stolte over å ha hentet inn nye medeiere og fersk kapital til det vi ser på som det mest unike og spennende e-sportprosjektet i Norge. Det som startet litt som et eksperiment i krysningspunktet mellom musikk- og e-sportbransjen utviklet seg raskt til et konsept som mange ikke har sett før. Etter bare litt over et år ut i reisen har vi fått med oss spennende samarbeidspartnere og et NM-mesterskap i Counter-Strike i sekken, og vi merket fort at videre vekst vil kreve mer ressurser. Etter noen måneder på leting etter passende investorer er vi veldig glade for å ha landet på Aftermath.

LES OGSÅ: 777 er Norges beste Counter-Strike-lag

Har vært på leting etter et passende prosjekt

Den ferske investorgruppen fra Stavanger består av en rekke forretningsfolk og idrettsutøvere som blant annet Andreas Hodne, Steven Incoronato, Christopher Westbø, brødrene Preben og Frode Gulliksen samt landslagsspiller i fotball Birger Solberg Meling. Gruppen skal i følge pressemeldingen ha vært på leting etter et passende e-sportprosjekt å investere i over lenger tid.

777 er regjerende seriemester i Counter-Strike.
Eivind von Døhlen/Good Game

– Dette er en gruppering som har god forståelse for hvem vi er og hva vi prøver å få til, i tillegg til at de er ressurssterke med relevant kompetanse og et verdifullt nettverk. I alt vi gjør er menneskene det viktigste, og vi har virkelig fått en god følelse av denne gruppen investorer som allerede er blitt gode venner av oss. Vi ser frem til et spennende 2022 hvor vi nå kan fortsette å utvikle en annerledes klubb enn det man har sett i Norge tidligere, og fortsetter reisen vår mot å bygge Norges største gaming- og e-sportmerkevare, forteller Enzo.

LES OGSÅ: Påmeldingen til Telialigaen våren 2022 er åpen

Ønsker å få til arrangementer

Enzo forteller til Gamer.no at han og resten av styret ser klart for seg hvordan de nye midlene vil brukes for å styrke både klubben og norsk e-sport.

– Vi kommer til å fortsette å utvide og er på jakt etter flere norske streamere som vil fokusere på kvalitets-underholdning på kryss av flere spill og andre sjangere. Vi vil være med å legge til rette for et community som strekker seg forbi enkeltspill og heller er et samlepunkt for alle gaming-interesserte uavhengig av om man følger med på Counter-Strike eller FIFA. Med det sagt har vi et mål om å ta steget inn i en eller to nye e-sporter i fremtiden. Hvilke disse er vet vi ikke selv enda, det kommer litt an på hva vi liker selv på det gitte tidspunkt og hva vi føler det norske folk vil kose seg med mest, forteller Enzo.

Videre legger han til at klubben kommer til å forsøke å få arrangert turneringer så fort det lar seg gjøre.

– Vi ønsker å stå for noen fysiske arrangementer som kan samle spill- og musikkinteresserte, noe vi har ventet lenge på å gjøre. Vi startet opp i pandemien med en tanke om at når ting er mer åpent så vil vi samle målgruppen på samme fysiske sted med jevne mellomrom. Både fordi vi tror det finnes mange flere som oss som har interesser på tvers av disse feltene, de lever jo tross alt ganske tett på hverandre, og fordi vi fortsatt er veldig glad i konsert- og festivalformatet hvor vi kan møte flere folk ansikt til ansikt enn det som kanskje er vanlig. Nøyaktig når og hvordan eventene blir må folk nesten bare følge med på sosiale medier for å finne ut av, avslutter Enzo.

Les også
– 777 er Norges beste lag, laget å slå, regjerende seriemestere

Siste fra forsiden