Lang ventetid på galskapen

Insane blir trilogi det vil ta ti år å gjøre ferdig.

Guillermo del Toros mystiske spill ble avduket på VGA-utdelingen som fant sted forrige helg. I samarbeid med THQ skal del Toro utvikle det mørke spillet Insane, som har et mål om å redefinere måten vi får servert en historie på i spillmediet. I dagene etter avsløringen ble det gjort klart at Insane er ment som en trilogi.

Hold den saken unna øyet mitt!

Nå har Danny Bilson, en representant for THQ, fortalt at det kan ta så mye som et tiår før spilltrilogien er ferdigstilt.

– Dette er et episk prosjekt, det kommer nok til å ta et sted mellom åtte og ti år å bygge alle de tre kapitlene, lyder det fra Bilson, som selv har en fortid innenfor filmens verden.

Del Toro, som er kjent for filmer som Pans Labyrinth, Hellboy og El Orfanato, røpet under årets Video Game Awards at han har jobbet med spillet i et halvt års tid, og at det kommer til å ta omlag to og et halvt til før det første kapitlet er ferdig.

– Når du kommer fra filmmediet, må du innse at historiefortelling i spill er totalt annerledes; reglene er annerledes, måten du forteller historien på er en annen. Du kommer ikke til denne verdenen og prøver å bruke filmreglene. Jeg er her for å lære, og for å gjøre noe syke greier, forteller del Toro.

Annet enn at første kapittel slippes en gang i 2013, vet vi fint lite om prosjektet.

Les også:EA nedprioriterer dataspillerne
Les også:Bioware har tro på Mass Effect 3
Les også:Minecraft svever inn i beta

Kilde: TotalVideoGames

Siste fra forsiden