Lara vender tilbake til filmen

Men antagelig uten Angelina Jolie.

Et nytt Tomb Raider-spill, med det enkle navnet Tomb Raider er på trappene. Denne gangen skal vi få stifte bekjentskap med en ung og uerfaren Lara, og antagelig får vi et nærmere innblikk i hvordan den tøffe dama endte opp som beinhard skattejeger.

Og det kan se ut som om spillet får følge av en film.

Graham King, produsenten bak blant annet Angelina Jolie-filmen The Tourist, har kjøpt rettighetene til spillet Tomb Raider, ifølge The Hollywood Reporter.

Kings produksjonsselskap, GK Films, har ennå ikke hyret inn manusforfatter til prosjektet, men har uttalt at målet er å «skape et utfordrende, nytt eventyr for den unge og dynamiske Lara Croft.»

Lara Croft har prydet kinolerretet to ganger tidligere, i Lara Croft: Tomb Raider fra 2001 og Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life i 2003. I begge filmene finner vi Angelina Jolie i tittelrollen.

Ingen skuespillere er bekreftet til filmen, som etter planen skal komme i løpet av 2013. Men med uttalelsen til GK Films i tankene er det tvilsomt at det blir den 35-årige Jolie som pryder filmplakaten denne gang.

Siste fra forsiden