League of Legends har nå over 100 millioner aktive månedlige spillere

Spillerbasen har økt betraktelig de siste årene.

Riot Games

Trodde du at League of Legends-bølgen hadde begynt å dabbe av? Vel, tro om igjen.

Riot Games forteller i et intervju med Polygon at spillet nå har over 100 millioner aktive månedlige spillere. Dette er den første spillerbaseoppdateringen vi har fått siden 2014, da spillselskapet kunne skryte av å ha 67 millioner aktive spillere hver måned.

Det er lenge siden League of Legends så sånn ut nå.
Riot Games

I intervjuet forteller Riot Games-grunnleggerne Marc Merrill og Brandon Beck at de med vilje har unngått å gå i detalj om brukermassen ofte.

– Til syvende og sist føles ikke de tingene ekte. Det kuleste er når vi er på arrangementer og får møte fans ansikt til ansikt. Kun da begynner det å føles ekte. Ellers er de bare tall på en skjerm over hele verden, sier Merrill i intervjuet.

Jobber med nye spill

I det samme intervjuet kunne Beck fortelle at League of Legends ikke er det eneste spillutvikleren pusler med for tiden. Selskapet prøver ut prototyper til nye spill – som ikke nødvendigvis er satt i League of Legends-universet.

– Vi ser på begge mulighetene. Noen opplevelser må være i andre univers, mens andre ting ville ha vært dødskult i League-universet. Vi er fleksible, sier han.

Gratisspillet League of Legends ble lansert på tampen av 2009, og har de siste syv årene satt store spor i spillverdenen.

Visste du at League of Legends har kinesiske eiere? »

Siste fra forsiden