Arcane vant Emmy

League of Legends-serien Arcane vant Emmy for beste animasjonsserie

Danket blant annet ut Rick and Morty og Marvels What If...?.

Riot Games

Arcane, TV-serien basert på League of Legends-universet, stakk i helgen av med en Emmy for beste animasjonsprogram. Netflix-serien slo Bob's Burgers, Rick and Morty, The Simpsons og What If...?, som også var nominert i samme kategori.

Arcane.
Riot Games

Serieskaper Christian Linke tok imot prisen og rettet en takk (via Deadline) til alle som har støttet showet, og til League of Legends-fansen.

– Tusen takk for dette. Det betyr veldig mye for oss, ettersom vi kommer fra spill. Det har vært utrolig å se hele verden omfavne våre figurer og våre historier. Så takk til Netflix som hadde troen på oss fra begynnelsen av, takk til Riot Games som jobbet med hele serien og takk til alle de som har fulgt med spillet vårt og League of Legends de siste 12 årene og som har bidratt til å gjøre det så stort som det er i dag.

Arcane ble en kjempesuksess for Netflix etter premieren i november i fjor, og strømmegiganten har meldt at en ny sesong er på vei. Vår egen Espen Jansen skrøt stort av den første sesongen, og roste animasjonsteamet i Fortiche for å ha skapt en visuelt enestående serie.

– Likevel er dette en eksepsjonelt godt laget animasjonsserie. Takket være en svært åpen, men samtidig tilfredsstillende avslutning, blir det veldig spennende å se hvor Powder, Vi, Jayce og resten av de fargerike hovedpersonene ender opp i den nylig annonserte andresesongen.

Ikke alle de spillbaserte seriene fra Netflix er like gode.
Les vår anmeldelse av Tekken: Bloodline »

Siste fra forsiden