Riot - Fortiche

League of Legends-utvikleren kjøper seg inn i animasjonsstudioet bak Arcane

Fortiche jobber både med neste Arcane-sesong og andre uannonserte prosjekter.

Riot Games

Riot Games – utvikleren bak League of Legends – har kunngjort en stor investering i animasjonsstudioet Fortiche Production. Partene har jobbet mye sammen tidligere – mest nylig på den kritikerroste Netflix-serien Arcane.

Riot kjøper seg inn i Fortiche.
Riot Games

I en melding på sine nettsider forklarer Riot at det kjøper en betydelig, men ikke-kontrollerende andel av Fortiche. I tillegg får Riot to av sine toppsjefer inn i styret hos Fortiche.

– Fortiche har lenge vært en viktig samarbeidspartner, men denne avtalen sikrer at vi kommer til å jobbe tett sammen i flere tiår fremover. […] I vårt arbeid med Fortiche jobber vi sammen for å tøye grensene for hva som er mulig og å løfte forventningene for hvordan spill kan bli representert i ulike medieformer. Selv om vi er veldig stolte av Arcane vet vi at vi har enda bedre ting i vente, sa Riot-sjef Nicolo Laurent.

Riot og Fortiche er allerede i gang med nye prosjekter. Ett av dem er en ny sesong med Arcane, mens det også jobbes med andre ting som enda ikke er kunngjort.

Fortiches arbeid med Arcane ble for øvrig høyt verdsatt her på bruket. Vår anmelder kalte den en av Netflix' beste originalserier, og roste både historien og seriens visuelle uttrykk.

Les anmeldelsen av Arcane »

Siste fra forsiden