Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2 er nå tilgjengelig usensurert i Tyskland – 11 år etter spillets lansering

Valve

11 år etter den opprinnelige lanseringen av Left 4 Dead 2, har spillets usensurerte versjon offisielt fått lov til å slippe til i Tyskland. Det melder Valve på sine nettsider.

Left 4 Dead 2.
Valve

Left 4 Dead 2 ble forbudt i Tyskland i 2009, på grunn av spillets fokus på blod og gørr. I stedet ble en sensurert versjon lansert, med blant annet mindre blod og ingen mulighet til å skyte av kroppsdeler på de vandøde.

I løpet av tiåret som har gått siden har landet imidlertid lettet litt på reglene for hva som skal sensureres, noe Valve fant ut da selskapet nylig ba om en ny vurdering av spillet. Der ble svaret nemlig ja.

– Valve har bedt tyske myndigheter om en ny vurdering av spillet Left 4 Dead 2. Det gleder oss å melde at resultatet ble at den usensurerte internasjonale versjonen av Left 4 Dead 2 nå er tilgjengelig for våre kunder i Tyskland, skriver teamet.

Spillere som sitter på den sensurerte versjonen av Left 4 Dead 2 trenger kun å laste ned en tilleggspakke via Steam. Her kommer gørra altså tilbake, til glede for alle og enhver.

LES OGSÅ: Left 4 Dead 2 fikk plutselig helt nytt innhold i fjor »

Siste fra forsiden