Left 4 Dead 2 - The Last Stand

Left 4 Dead 2 får ny oppdatering, 11 år etter at spillet ble sluppet

The Last Stand er laget av fansen, men gis ut av Valve.

En ny oppdatering til Left 4 Dead 2 er i emning – 11 år etter at spillet først kom ut på markedet. Zombie-skytespillet har ikke fått mye oppmerksomhet fra utvikler Valve de siste årene, så det er nok en hyggelig overraskelse for spillere som savner å samarbeide om å meie ned monstrene. Du kan se en smakebit i traileren øverst.

Left 4 Dead 2.
Valve

Navnet på oppdateringen er The Last Stand, og er i bunn og grunn en offisiell lansering av noe de ivrigste tilhengerne av spillet har skrudd sammen selv. Vi vet ikke ennå riktig hva oppdateringen inneholder, men The Last Stand-kartet – som dukket opp i det første spillet – er et av de eneste kartene som ikke ble pusset opp og lempet inn i oppfølgeren. I minste fall er det et nytt Survival-kart.

– Det har gått mange år siden infeksjonen først inntraff. Total stillhet, ingen livstegn, ingenting annet enn en små lysglimt. CEDA kommer ikke til å redde oss. Men det finnes håp!

– Noen få barske sjeler har fortsatt kampen mot alle odds, og snart får vi høste godene av deres utholdenhet. The Last Stand er en oppdatering til Left 4 Dead 2, laget av spillerne, for spillerne. Flere detaljer kommer snart, står det i et blogginnlegg på Valves sider.

LES OGSÅ: – Vi jobber så absolutt ikke med mer Left 4 Dead »

Siste fra forsiden