Left 4 Dead er ute til Mac

Lanseringen feires med halv pris på Steam.

Den 5. oktober ble Left 4 Dead 2 tilgjengelig for Mac-brukere, og nå får de også anledning til å spille det første spillet i serien. Lanseringen av Left 4 Dead til Mac feires med 50 prosent rabatt på begge spillene hos Steam. Tilbudet gjelder også firepakningen som lar deg gi bort tre kopier til venner.

I tillegg til Mac-støtte har det kommet flere nye oppdateringer i spillet. Blant annet vil tankene i versus-mode være inaktive inntil en menneskelig spiller tar over. Inaktive tanker er usynlige og usårbare, og vil ikke flytte seg eller angripe. Tankens hastighet vil heller ikke reduseres når den står i brann.

Kuler som først passerer gjennom en infisert spiller før den treffer en av protagonistene blir ikke lenger regnet som skudd mot allierte, og i versus-mode vil bilalarmen gå av hver gang en såkalt “Special Infected” klarer å dulte en av de overlevende borti en bil.

Hvis du ikke er kjent med serien fra før er Left 4 Dead et førstepersons-skytespill med fokus på lagspill. Det ble utviklet av Turtle Rock Studios, som ble kjøpt opp av Valve under utviklingen. Spillet benytter seg av Valves Source-motor, og i tillegg til nevnte Mac-utgave fås spillet også til PC og Xbox 360. Left 4 Dead ble først lansert i november 2008.

(Kilder: Shacknews, Kotaku)

Siste fra forsiden