Monstermos på Wii

Left 4 Wii?

The Grinder er et blodig actionspill fra skaperne av The Conduit.

High Voltage Studios, folkene bak det kommende førstepersons skytespillet The Conduit, røpet nylig at de arbeidet med et Wii-eksklusivt gladiatorspill som heter Gladiator A.D. Dette er imidlertid ikke det eneste nye Wii-spillet de har på gang - i går ble The Grinder offisielt kunngjort.

The Grinder er et blodig førstepersons skytespill inspirert av Left 4 Dead og High Voltages egne Hunter: The Reckoning. Spillet foregår i en verden full av vampyrer, varulver og levende døde, og følger fire mennesker som har som jobb å renske infiserte områder for slikt svineri.

De spillbare figurene er Hector, Doc, AJ og Miko, som alle har egne bakgrunner, mål, våpen, egenskaper og oppgraderingsmuligheter. De forskjellige fiendene du møter har også spesielle egenskaper, og for å ta knekken på dem må du tenke taktisk. Men det kan være flere titalls fiender på skjermen samtidig, så det nytter ikke å lene seg tilbake for å legge komplekse planer.

Hele enspillerkampanjen kan spilles i samarbeidsmodus for opp til fire spillere, og spillet støtter samarbeidsspill over nettet (samt mer tradisjonell delskjerm-modus). Planen er også å støtte WiiSpeak-systemet, slik at spillerne kan kommunisere med hverandre. Det er selvsagt også mulig å spille gjennom The Grinder på egenhånd, med datastyrte partnere. Om en venn kommer innom mens du er midt i et brett kan han enkelt ta over en av dataspillerne.

Utviklerne forteller at de har et AI-system som minner om det vi fant i Left 4 Dead, og som bestemmer hva slags utfordringer spillerne skal få til en hver tid. Dessuten skryter de av at spillmiljøene får massevis av ting som kan ødelegges, samt ofte flere ruter som du kan velge mellom.

The Grinder har ikke fått noen utgiver enda, og lanseringen ligger fortsatt rimelig langt frem i tid. Planen er å få det ut på markedet før jul neste år. Mer informasjon finner du i et massivt intervju hos IGN (som også har en bråte med skjermbilder).

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden