Battlefield forsvinner

Legger ned Battlefield 1943, Bad Company og Bad Company 2

EA skrur av servere og stanser salg av spillene.

EA

EA har kunngjort nedleggelsen av flere innslag i Battlefield-serien. Tre spill er på vei ut, nemlig Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company og Battlefield: Bad Company 2.

Battlefield 1943.
EA

Via sine nettsider forteller utvikleren at spillene forsvinner fra nettbutikker den 28. april. Serverne får holde det gående frem til 8. desember, men så er det slutt på alt av flerspiller og andre nettjenester.

EA påpeker riktignok at de som eier spillene fortsatt vil kunne spille enspillerkampanjene og andre moduser som ikke krever Internett-tilkobling.

– Mens disse spillene har en spesiell plass i våre hjerter, ser vi nå frem til å skape nye minner sammen med dere idet vi skifter fokus til våre nåværende og fremtidige Battlefield-opplevelser, skrev teamet.

Battlefield: Bad Company 2.
EA

EA har tidligere bekreftet at det har store planer for Battlefields fremtid. I fjor ble Respawn-sjef Vince Zampella hentet inn for å rydde opp etter den katastrofale Battlefield 2042-lanseringen, og det jobbes nå med flere Battlefield-prosjekter. Blant disse er en enspillerkampanje som utvikles av det nye studioet Ridgeline Games.

Ellers har EA gått tilbake på sin tidligere kunngjøring om at også Mirror's Edge forsvinner fra butikker. Selskapet skriver på Twitter at dette var en feil.

LES OGSÅ: Marvel's Avengers legges ned til høsten »

Siste fra forsiden