Taktikk og strategi fra Kalypso

Leiesoldater og offiserer

Krigsspillene Hired Guns og Officers kommer til Skandinavia.

Kalypso Media har fortalt at de har sikret seg de britiske og skandinaviske utgivelsesrettighetene for to nye PC-spill. Begge spillene kommer fra den russiske utgiveren Game Factory Interactive.

Først ut er Hired Guns: The Jagged Edge, som ikke har noe med Amiga-klassikeren Hired Guns å gjøre. I stedet er det spillet som opprinnelig het Jagged Alliance 3D, og er et turbasert, taktisk krigsspill der du kontrollerer en gjeng leiesoldater som forsøker å tjene til livets opphold i en afrikansk krig.

Spillet lar deg jobbe for fire forskjellige fraksjoner, benytte deg av over 150 ulike (oppgraderbare) våpen, hyre over 30 forskjellige leiesoldater (med ulike egenskaper) og oppleve flere ulike historier og avslutninger.

Deretter har vi sanntidsstrategispillet Officers: World War II, hvor fokuset er et ganske annet. Her får vi nemlig kjempe på spillområder som er opp til 25 kvadratkilometer store, med massevis av realistiske våpen og kjøretøy fra andre verdenskrig.

Kalypso planlegger å gi begge spillene ut i Storbritannia den 15. mai. De har ikke fortalt når vi skandinaver kan forvente å se dem i butikkene.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden