Lek flygeleder med tryllestaven

Flight Control er på vei til PSN og vil få støtte for Playstation Move.

Du har helst sikkert sett noen spille mobilspillet Flight Control allerede, enten på Iphone eller en Android-telefon, eller kanskje gjennom Wiiware. Nå er det på vei til Playstation Network.

Som så mange mobilspill har Flight Control et enkelt konsept: Tegn inn ruter til de mange flyene og helikoptrene på skjermen slik at ingen av flygemaskinene krasjer i lufta. Dette blir imidlertid alt annet enn enkelt når skjermen er stappfull av forskjellige typer fly som alle flyr i forskjellig fart og skal lande på forskjellige rullebaner.

Flight Control ser ut til å bli en svært velkjent affære også på PS3. Av nyheter så loves det at spillet både vil ha 1080P-oppløsning, stereoskopisk 3D- og Playstation Move-støtte. Spesielt sistnevnte er en god nyhet, siden det er lett å se for seg at det vil være svært krøkkete å tegne opp ruter for dusinvis av fly med vanlig kontroller med analoge styrespaker.

Flight Control til PS3 vil også ha støtte for samarbeidsmodus for opptil fire spillere, hvor spillere vil kunne droppe inn og ut når som helst. Vi blir alle forfremmet til flygeledere den 15. september.

Les også:Feature: Brenner pengene i lommen?
Les også:Playstation Plus lokker med gratis spill
Les også:Dreamcast-klassikere returnerer


(Kilde: Shacknews)

Siste fra forsiden