Playstation Plus lokker med gratis spill

Playstation Plus lokker med gratis spill

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Presentasjonen av Playstation Plus, Sonys betalte abonnementtjeneste til Playstation, førte til ett stort spørsmål: Hva er poenget med å betale? Siden flerspiller over nett allerede er gratis, var det mange som stilte seg skeptiske til tjenesten.

Svaret på spørsmålet kommer imidlertidig nå: Grunnen til å betale for PSN er rett og slett gratis spill og innhold.

Som lovet på Sonys E3-konferanse skulle betalende PSN-brukere få tilgang til et par spill i måneden, men nå er flere detaljer dukket opp.

I lanseringsfasen av Playstation Plus vil alle nye kunder få en digital kopi av LittleBigPlanet, helt "gratis". I tillegg vil kundene få fire spill månedlig, ett PSN-spill, to Playstation-Mini spill, og ett nedlastbart Playstation 1-spill.

Dersom man slutter å betale for Playstation Plus, vil spillene man har fått bli deaktivert. Bestemmer man seg for å reaktivere abonnementet, vil også spillene bli reaktiverte.

Abonnenter får også tilgang til to temaer, to avatarer og et utvalg nedlastbart spillinnhold. Disse elementene får man beholde for evig og alltid.

I den aller første måneden vil man kunne laste ned Wipeout HD, Field Runners, Age of Zombies, og Destruction Derby som betalende PSN-bruker.

Tjenesten lanseres 29. juni, og vil koste 395 kr per år, eller 119 kr for 90 dager.

(Kilde: Playstation Blog Europe)

LittleBigPlanet

PS3
Slippdato: 7. november 2008
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Media Molecule
Utgiver: SCEE

Kommentarer (13)

Forsiden akkurat nå

Til toppen