Lekket rolleliste fra GTA V?

GTA-utgiveren søker etter skuespillere til et nytt prosjekt, og rollelisten er svært fargerik.

Det er gått en stund siden Grand Theft Auto IV ble lansert, og sjansene blir derfor stadig større for at storutgiver Take-Two og datterselskapet Rockstar Games snart vil kunngjøre et nytt spill i serien.

Nå har det dukket opp spennende informasjon på nettet, via Superannuation. Take-Two har nemlig søkt etter skuespillere for et spillprosjekt som heter Rush – men etter som navnet Rush eies av filmgigant Warner Bros. (som har sin egen spillavdeling) er sjansene store for at det er et kodenavn.

Skuespillerne det søkes etter skal portrettere en gjeng «spesielle personligheter, hasjrøykere, gangstere og kjendiser» – altså en typisk Grand Theft Auto-gjeng.

En spesifikk rolleliste inkluderer noen ganske fargerike personligheter. Vi finner for eksempel en person som kalles «Brother Adam». Han er en walisisk monk/kultleder/yogalærer på femti år, som bruker massasje for å bli kvitt personlig anspenthet.

På tide med GTA V?

Andre figurer inkluderer Ira Bernstein, som er agent for en skuespillerinne kjent som Amerikas nyeste «sweetheart». Hun elsker dyr, foreldreløse barn, narkotiske stoffer og sex, og Ira forsøker å sørge for at informasjon om hennes stadige krumspring ikke når offentligheten.

Ellers finner vi alt fra irriterende FBI-agenter og inkompetente gangstere til rike pappagutter som ikke er så kule som de tror og harsjevangelister. Veldig Grand Theft Auto-aktig, altså.

Superannuation la også merke til at det ble nevnt to figurer som ikke fikk slike korte oppsummeringer. Disse heter Simon og Albert DaSilva, og det spekuleres i om dette kan være hovedpersonene i prosjektet. I så fall vil de sannsynligvis kreve spesialisert «casting». Listen inkluderer imidlertid Alberts «feite, FPS-spillende gamersønn», som røyker mye dop, har angstproblemer og dårlig rygg. Attenåringen har sterke meninger, og liker å rope rasistiske bemerkninger når han spiller online.

Hvorvidt rollelisten faktisk er Grand Theft Auto-relatert vet vi naturligvis ikke. Men med mindre Take-Two liker å leie inn skuespillere for fiktive spillprosjekter, er det rimelig sikkert at det er snakk om et ekte spillprosjekt fra GTA-utgiveren. Stikk innom Videogaming 247 for flere smådetaljer om prosjektet.

Siste fra forsiden