Lekket video avslører nytt Assassin's Creed

Kommer angivelig allerede til høsten.

Hey, Shay!
Xboxlive.fr

Oppdatering 6. august:Ubisoft har bekreftet Assassin's Creed: Rogue for Xbox 360 og PlayStation 3 og sluppet skjermbilder og lansert en filmatisk trailer på Youtube. Spillet kommer i salg på begge plattformer 11. november. Opprinnelig sak følger under med den offisielle videoen nederst i artikkelen:

I en ny lekket trailer får vi se de første glimtene av Assassin's Creed: Rouge. Dette er et nytt spill som etter alt å dømme blir å se allerede 11. november – i hvert fall til Xbox 360.

Om ryktene vi har hørt tidligere stemmer, slipper Ubisoft også en PlayStation 3-utgave samtidig. Antageligvis betyr det at traileren – som kun nevner en Xbox 360-utgave, og avslutter med Xbox-logoen – blir vist under Microsofts pressekonferanse under Gamescom neste uke.

Den lekkede traileren ble først publisert av Xboxlive.fr, etter at fan-nettstedet Access the Animus slapp et bildegalleri med stillbilder tidligere, og viser det som mest sannsynlig er spillets protagonist ute i Antarktis et sted.

Den om lag to minutter lange traileren avsluttes med at figuren skyter en snikmorder på kloss hold – noe som faller godt inn med ryktene om et Assassin's Creed-spill med en Templar i hovedrollen.

Ryktene faller på plass som puslebiter

Assassin's Creed: Rogue er antageligvis det offisielle lanseringsnavnet på prosjektet som skal ha levd under kodenavnet Comet – en arbeidstittel vi først fikk høre om i mars i år. Hisorien til dette prosjektet skal være satt til 1758 i New York, med seiling ut over Atlanterhavet som ett av trekkplasterne.

Spillets protagonist skal være en Templar som heter Shay. Dersom dette stemmer er det heller ikke umulig at rykteme om at spillet finner sted etter Assassin's Creed IV: Black Flag stemmer, og at serien igjen vil legge stor vekt på sjøfart.

At et nytt spill i Assassin's Creed-serien til PlayStation 3 og Xbox 360 har vært under arbeid er ikke noe Ubisoft har prøvd å skjule veldig. Senest i juni fortalte Ubisofts Tony Key at selskapet ikke hadde glemt de gamle konsollene ennå.

Nestegenerasjons-eventyr er også på vei

Assassin's Creed: Rogue er for øvrig ikke det eneste nye snikmorderspillet i høst. Serien gjør nemlig også et helbyks over til Windows, Xbox One og PlayStation 4 med Assassin's Creed: Unity som slippes 28. oktober. Der får vi stifte bekjentskap med Arno Dorian – en snikmorder som lever i Paris under den franske revolusjonen.


Siste fra forsiden