Life is Strange har fått kommentarspor fra utviklerne

Gratis for alle som har kjøpt spillet.

Square Enix

Vi har visst en stund nå at Dontnods episodiske ungdomsdrama Life is Strange skal få et kommentarspor fra utviklerne, etter at selskapet annonserte en spesialutgave i høst. I tandem med lanseringen av den nye utgaven har utvikleren oppdatert spillet med et kommentarspor som går mer i dybden bak utviklingen av spillet.

Life Is Strange.
Square Enix

I stedet for å benytte seg av samme interaktive kommentarmåte som Portal og Half-Life 2-episodene har Dontnod dog valgt å strukturere det hele i en timeslang dokumentar delt inn i forskjellige tema.

Alt du trenger å gjøre for å høre kommentarsporet er å laste det ned fra Steam eller Xbox One-versjonen og starte den opp inne i spillet. De som eier spillet på PlayStation-konsoller eller Xbox 360 må vente til oppdateringen kommer den 25. januar.

Favoritt

Life is Strange ble en av de store vinnerne i vår årskåring for 2015, og stakk av med den gjeve førsteplassen for beste historie. Dere lesere var også glad i episodedramaet og rangerte det som det åttende beste spillet fra året som var i deres kåring.

Vår anmelder var også henrykt.

– I et svært sterkt spillår med titler som The Witcher III: Wild Hunt, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Bloodborne og Fallout 4 mener jeg i fullt alvor Life is Strange på sitt beste overgår dem alle, skrev han før han klistret en åtter på bunnen av teksten.

Life is Strange er et spill i samme gate som The Walking Dead og Heavy Rain der handlingene dine har konsekvenser. Vi følger tenåringsjenta Max som kan manipulere tid, men som ellers lever et rimelig normalt ungdomsliv.

Sulten på flere slike ungdomsdrama?
Les vår anmeldelse av Oxenfree »

Siste fra forsiden