Electronic Arts med laber visning

Lite nytt fra spillgigant

Gamer.no fulgte EAs pressekonferanse direkte.

KÖLN (Gamer.no): Tirsdag ettermiddag hadde Electronic Arts en såkalt pressebriefing for journalistene som etter hvert har begynt å strømme til her i Köln. Hypen var stor, men jeg vil ikke si at giganten leverte.

Vi fulgte pressekonferansen live! Se feeden nederst i saken.

Peter Moore flørter med kunstløpsstjerne Katarina Witt. (Foto: Lasse Lervik/Gamer.no)

Det mest interessante var egentlig å se EA Sports' Peter Moore i treningsklær i samspill med den legendariske kunstløperen Katarina Witt. Sistnevnte instruerte Moore gjennom noen brett i utvidelsespakken EA Active: More Workouts, som kommer i november. Sjefen sjøl ble svett, ingen tvil om det, men vi hadde ventet oss litt større ting fra utgiveren.

Det ble også vist glimt fra spill som FIFA 10, Brütal Legend, Battlefield: Bad Company 2, The Sims 3: World Adventures, Dante's Inferno, Dragon Age: Origins, Mass Effect 2 og Star Wars: The Old Republic. Dette er spill vi skal se nærmere på de neste dagene, og nyhetene som ble presentert ga ingen bakoversveis. Vent deg imidlertid mye mer stoff fra våre utskremte!

Tim Schafer snakker om Brütal Legend. (Foto: Lasse Lervik/Gamer.no)

De store nyhetene var det altså få av, bortsett fra lite overraskende slippdatoer her og der. Battlefield: Bad Company 2 kommer 1. mars her til lands, mens Dante's Inferno kommer 11. februar. Vi fikk også vite fra selveste Tim Schafer at det kommer en demo av Brütal Legend 17. september på Live og PSN.

Men ok, EA skuffet nok en smule. Likevel har vi så mange gullavtaler med dem at det ikke er noen vits å sutre. Vi skal kikke på en bråte spill, blant annet de fleste av de overnevnte. Da får det heller være at oppmøtet strengt tatt ikke var tvingende nødvendig.

Så heng med i tiden som kommer, her vil sniktittene bli mange og lange.

Gamer.no fulgte pressekonferansen LIVE i rammen under:

Siste fra forsiden