Litt informasjon om Metal Gear Solid 4

I forbindelse med den europeiske lanseringen av Metal Gear Solid 3: Snake Eater har utviklerne snakket litt om det neste spillet i serien.

Nå som Metal Gear Solid 3: Snake Eater er i ferd med å lanseres i Europa, har Konami holdt en liten pressesamling i Tyskland for å feire lanseringen og minne folk om å ikke glemme serien nå som treeren har blitt lansert. Her er litt informasjon om det neste spillet i denne populære serien.

Det fjerde spillet i Metal Gear Solid-serien vil markere en ny begynnelse for serien (som kjent har Metal Gear Solid 3: Snake Eater blitt kalt det siste spillet i Metal Gear Solid trilogien), men dette betyr ikke at det vil tilby en spillopplevelse radikalt ulik den tilhengere allerede kjenner (og elsker) fra tidligere Metal Gear Solid-spill.

Ken-Ichiro Imaizumi, som er mannen som skal produsere spillet, fortalte nemlig at spillet vil komme med en frisk og spennende ny historie, nytt gameplay og mange nye og spennende funksjoner, samtidig som det vil være tro mot kjernen i Metal Gear Solid-serien.

Tilhengere som frykter at det faktum at Metal Gear Solid 4 produseres av Ken-Ichiro Imaizumi i stedet for Hideo Kojima vil få negative konsekvenser for spillet, kan puste lettet ut. Hideo Kojima vil nemlig fortsatt holde øye med utviklingen og gi råd og veiledning underveis.

Det ble ikke sagt noe om når det neste Metal Gear Solid-spillet skal lanseres, men Konami fortalte at spillet blir et neste-generasjons-spill, noe som kan bety at det kommer til PlayStation 3. Det skulle ikke forundre oss om Sony har veldig lyst til at Metal Gear Solid 4 blir en av lanseringstitlene til PS3.

Siste fra forsiden