Podkast

DoubleJump, episode 90

Livet er merkelig

Life Is Strange: Before the Storm, Knack II og fullversjonen av Ark: Survival Evolved er noen av spillene gjengen diskuterer i ukens episode.

Square Enix

DoubleJump er ti episoder unna et svært høytidelig og rundt tall. I den anledning (men ikke egentlig) har Jonas spilt Life Is Strange: Before the Storm og Knack 2. Marius forteller om sin tid med fullversjonen av ARK: Survival Evolved, og Bethesdas nylanserte «mod»-tjeneste Creation Club. Gøran er endelig tilbake, og gir oss sine inntrykk av Agents of Mayhem og noen av mobilspillene han har testet ut siden sist.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jonas Magerøy og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjøra fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden